Uważasz, że to dobry wybór? Poleć ten produkt Twoim znajomym!
Opis produktu
SKŁADNIKI mąka kukurydziana* 40 %, mąka z czerwonej soczewicy* 30 %, mąka z zielonego groszku* 30 %, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron wytworzony z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych oraz wody źródlanej ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Edycja przeznaczona dla dzieci.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1501 kJ / 357 kcal Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 65 g w tym cukry: 1,3 g Błonnik: 8,8 g Białko: 16 g Sól: 0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotuj dużą ilość wody, aby makaron podczas gotowania pływał swobodnie (4-5 litrów). Osól i jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, aby nie przerwać procesu gotowania. Po wsypaniu całej porcji zamieszaj i gotuj do miękkości 7 minut., al dente 5 minut (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły produktu
Bez glutenu
Wegetariański
Wegański
Certyfikat bio: jest
Kraj producenta: FABIJAŃSCY
Twoje zdrowie w naszych rękach
Niskie ceny produktów
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij