SKŁADNIKI
mąka z
ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir* (0,5%), woda (* certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być
bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5
minut. Odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym
cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0
g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.