SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*,olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana*,skrobia z tapioki*,oliwa z oliwek extra virgin*, skrobia ziemniaczana*, błonnik z nasion babki płesznik*, inulina* (błonnik), sól, substancja spulchniająca: winiany potasu, wodorowęglan sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni dla wegan.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wyjąć z opakowania, ułożyć ulubione dodatki. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C, piec prze 8-10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1160 kJ/276 kcal
Tłuszcz: 9,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 42,9 g;
w tym cukry: 0,3 g;
Błonnik: 4,5 g;
Białko: 2,5 g;
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
Zobacz więcej w kategorii Pieczywo bezglutenowe