OPIS Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody) 2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia 3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając 4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem Wartość energetyczna: 1274 kJ/301 kcal Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy nasycone: 0,5 g Węglowodany: 55 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 2,7 g Białko: 9,1 g Sól: 0,99 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij