SKŁADNIKI
daktyle*, orzechy brazylijskie* (25 %), migdały* (8 %), kokos*, tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1752 kJ /420 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy i nasiona sezamu. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni
Zobacz więcej w kategorii Batony bez glutenu