SKŁADNIKI
sproszkowane
grzyby Maitake* (25%), Shiitake* (25%), Hericium erinaceus* (25%) i
Reishi* (25%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz: 2
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 78 g
w tym
cukry: 2,5 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,3 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Łyżkę proszku rozpuścić w szklance smoothie,
shaku owocowym, mleku (roślinnym), jogurcie, wodzie
ZALECANE SPOŻYCIE
raz
dziennie jedna łyżka proszku.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym
miejscu.