Uważasz, że to dobry wybór? Poleć ten produkt Twoim znajomym!
Opis produktu
SKŁADNIKI kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Zawartość tłuszczu kakaowego: 10 - 12 %. Kakao jest przygotowane w stylu holenderskim (alkalizowane), dzięki czemu jest mniej kwaśne i gorzkie, ma też bardziej wyrazisty kolor i lepiej się rozpuszcza w wodzie. Ponieważ jest łagodniejsze, lepiej współgra z innymi smakami w potrawach. Niska zawartość tłuszczu sprawia, że kakao to jest mniej kaloryczne. Dzięki alkalizacji kakao ma neutralne pH (7 - 8), powinno być więc wykorzystywane w przepisach, w których używa się proszku do pieczenia (a nie sody oczyszczonej).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1200 kJ / 286 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7 g Węglowodany: 21 g w tym cukry: 0,9 g Białko: 25 g Sól: 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij