OPIS Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza 2. Wsyp mieszankę do miski 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek 5. Wsadź do piekarnika na 80 minut 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal Tłuszcz - 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g Węglowodany - 1,9 g w tym cukry - 1,7 g Białko - 14 g Sól - 1,65 g
INFORMACJA ALLERGENNA Może zawierać orzechy.
UWAGA Może zawierać kawałki łupin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Szczegóły produktu
Bez glutenu
Wegetariański
Wegański
Certyfikat bio: nie dotyczy
Kraj producenta: PIĘĆ PRZEMIAN
Twoje zdrowie w naszych rękach
Niskie ceny produktów
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij