WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przygotowaniu według przepisu Wartość energetyczna: 1723 kJ/412 kcal Tłuszcz: 22 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g Węglowodany: 50 g w tym cukry: 30 g Błonnik: 3,2 g Białko: 2,8 g Sól: 0,3 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do przygotowania brownie potrzebujesz: 150 ml wody 130 g miękkiej margaryny Naczynie do zapiekania lub formę (20 x 20 cm) Mikser ręczny z trzepaczką
1. Rozgrzej piekarnik do 180°C z funkcją grzania góra/dół, w międzyczasie dobrze nasmaruj formę do pieczenia lub wyłóż ją pergaminem. 2. Do miski dodaj 400 g mieszanki do pieczenia brownie, 150 ml wody i 130 g margaryny, wszystko krótko wymieszaj, aż do uzyskania jednolitej, kremowej masy. Wlej miksturę do wysmarowanej tłuszczem formy do pieczenia i lekko ją wygładź. 3. Piecz brownie na środkowym ruszcie przez około 25 minut. Pozostaw w piekarniku do ostygnięcia. Gdy ciasto wystygnie, można je ostrożnie pokroić na kawałki i wyjąć z formy.
INFORMACJA ALEREGNNA Może zawierać gorczycę
UWAGA Zwróć uwagę na czas pieczenia! Jeżeli ciasto będzie pieczone dłużej, będzie mniej wilgotne. Grube naczynia żaroodporne (szklane, ceramiczne itp.) mogą wpływać na czas pieczenia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Szczegóły produktu
Bez glutenu
Wegetariański
Wegański
Kraj producenta: BIOVEGAN
Twoje zdrowie w naszych rękach
Niskie ceny produktów
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij