DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 199 zł BEZPIECZNE PŁATNOŚCI PAY U KONTAKT O NAS BLOG
KOSZYK
03 maj 2019
Wegańskie ciastka czekoladowe

Wegańskie ciastka czekoladowe

CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 min.

ILOŚĆ: 12 porcji

 

SKŁADNIKI:

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: W dużej misce ucieramy margarynę z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Dodajemy rozgniecione dokładnie awokado, ucieramy. Dodajemy wymieszane i przesiane suche składniki, miksujemy tylko do połączenia.

KROK 2: Czekoladę i pistacje siekamy, dodajemy do ciasta, dokładnie mieszamy. Formujemy kulki wielkości dużego orzecha włoskiego, układamy na wyłożonej papierem do pieczenia lub matą blasze. Pieczemy około 10 min w temperaturze 170 st. C.

 

 

EKO-PRODUKTY WYKORZYSTANE W PRZEPISIE:

MĄKA PSZENNA TORTOWA TYP 480 BIO 1kg PROSZEK DO PIECZENIA CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 500g CZEKOLADA MLECZNA BIO 100g

 

KAKAO FAIR TRADE BIO 200g CUKIER WANILIOWY BIO 20g PISTACJE ŁUSKANE BIO 75g SODA OCZYSZCZONA 20g

Twoje zdrowie w naszych rękach

Darmowa dostawa

darmowa dostawa Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!

Producenci

Produkty najwyższej jakości

Certyfikat BIO
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij