Uważasz, że to dobry wybór? Poleć ten produkt Twoim znajomym!
Opis produktu
SKŁADNIKI 100 % mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości. Źródło miedzi i manganu. Miedź i mangan pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Źródło błonnika, żelaza i fosforu. Żelazo i fosfor przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 100 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1539 kJ/366 kcal Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 10 g Błonnik: 13 g Białko: 18 g Sól: 0,01 g
Zawartość składników w 100 g produktu po ugotowaniu Żelazo: 2,4 mg (17 %)** Mangan: 1,5 mg (75 %)** Miedź: 0,3 mg (30 %)** Fosfor: 129 mg (18 %)**
** dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij